гр. Пловдив,   ул. Софроний Врачански 12А,   тел. 0897 491 466
 


За нас

Създадохме и развиваме Papagali с желанието да превърнем ученето на втори чужд език в забавление и удоволствие от най-ранна детска възраст. По време на учебните занимания създаваме уютна и артистична обстановка, за да могат нашите ученици да се пренесат в друг свят.
По време на учебните блокове често се сменят заниманията, за да се поддържа интереса на всяко дете и то да може да се изяви в любима за него област. Работим в малки групи, за да можем да обърнем лично внимание на всяко дете. В любяща и отзивчива среда то научава неусетно и бързо новия език, успоредно с обогатяване на знанията си за живота.
 
Защо избрахме ранното билингвалното обучение:
В ранна детска възраст с може да се избегне възникването на границата между два езика. В съзнанието на малко дете, при което е развито умение да мисли и да се изразява чрез два езика, за цял живот се придобива лекота в усвояването на чужд език. То расте отворено за нови възможности, способно да прави лесно логически връзки и преход към различна езикова и културна среда. Всичко това развива у него умствена и емоционална интелигентност от най- ранна възраст.
 
Системата по която работим:
Ние внимателно следим новостите в ранното езиково обучение и комбинираме най- доброто от всеки един метод. Харесваме разнообразието и не искаме да се ограничаваме. Това ни позволява да разширяваме областите на развитие и формите на изява при децата, запазвайки техния природен ентусиазъм и вродено любопитство към новото.
 


ЗА НАС ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ ПОСЕЩЕНИЕ