гр. Пловдив,   ул. Софроний Врачански 12А,   тел. 0897 491 466
 
 


Допълнителни дейности

Работилници за родители
Бутикова работилница за езици Papagali организира периодично срещи-дискусии с различни специалисти. Срещите се водят от лекари, психолози, педагози, логопеди, лингвисти, творци, треньори и специалисти в различни области. Акцентите в тези срещи са свързани с детското израстване във всички аспекти: физически, интелектуален, психологически, емоционален и много други.
 
Работилница по йога
Веднъж седмично има час по спирална гимнастика и йога за деца. В този час децата ще практикуват спирална гимнастика, йога на смеха и основни асани. В приятна атмосфера ще се учат да поддържат здрави тялото, ума и духа си. По достъпен за тях начин ще развиват умения да владеят тялото и ума си, да се концентрират, фокусират и успокояват, да наблюдават емоциите и усещанията си. Ще бъдат запознавани с основите на здравословното хранене, видовете макро и микро- нутриенти, видовете източници на енергия за тялото, огромното значение на водата, светлината и чистотата в живота ни.
 
Арт работилница
Всяка седмица по един час децата се отдават на творчество. През този един час те изработват със собствените си ръце предмети за украса или с практическо приложение с разнообразни материали и техника.
 
Научна работилница
Всяка седмица има 90мин. за наука, в които се говори и се преоткриват законите на природата в нашето ежедневие. С практически опити и демонстрации децата се запознават със законите на математиката, физиката, химията и биологията. Учат се да прилагат в ежедневието придобитите знания. Развиват наблюдателност, а също така аналитично и логическо мислене. Научават се да задават въпроси и да търсят възможни отговори. Насърчавани са да бъдат откриватели.
 
Информация за дните, часовете и цените на допълнителните дейности може да намерите в секция Календар.
 
За записване в работилниците се обадете на тел. 0897 491 466
 


ЗА НАС ОБУЧЕНИЕ ПРИЕМ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ ПОСЕЩЕНИЕ